Kotoutumisen asiantuntijoille

Kehityksenne

tukena

Monik ry tarjoaa monenlaisia palveluita kotoutumisen parissa työskenteleville ammattilaisille. Järjestämme esim. koulutuksia sekä työpajoja ja luomme osaamista kehittäviä materiaaleja. Räätälöimme tarvittaessa palvelun juuri teidän organisaationne tarpeiden mukaiseksi.

Teitä varten

Räätälöimme palvelun juuri teidän organisaationne tarpeiden mukaiseksi

Ammattitaidolla

Olemme tehneet tuloksellista kotoutumistyötä jo useiden vuosien ajan

Työpajat

Organisoimme työpajoja, joissa autamme työyhteisöänne kehittämään ja ideoimaan uusia asioita sekä ratkaisemaan pulmia. Työpajoissa organisaation jäsenet pääsevät itse työskentelemään hyväksi havaittujen suunnittelumetodien- ja työkalujen avustuksella.  

Koulutukset

Järjestämme koulutuksia, joiden tarkoituksena on lisätä ja kehittää työyhteisönne osaamista entisestään. Koulutuskokonaisuudet voidaan räätälöidä juuri teidän tarpeidenne mukaisiksi, jolloin niistä saadaan maksimaalinen hyöty irti. 

Konsultointi

Tarjoamme konsultointia, jonka tarkoituksena on auttaa organisaatiotanne optimoimaan toimintaanne. Tarjoamme konsultaatiota esim. toiminnan kehittämiseen ja johtamiseen liittyen.

Tapahtumayhteistyö

Rakennamme onnistuneita tapahtumia yhteistyössä eri organisaatioiden kanssa. Voimme tehdä yhteistyötä ja heti tapahtuman alkusuunnittelusta lähtien tai voitte pyytää meitä mukaan vain tiettyyn osaan tapahtumasta. Teemme mielellämme yhteistyötä!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota rohkeasti yhteyttä